Wat doen wij

Gedeelde kennis is dubbele groei.

In de praktijk blijkt dat ondernemers behoefte hebben aan peer-to-peer contact. Samen sparren over gedeelde ondernemers vraagstukken; het vergroten van het eigen netwerk met vertrouwde, leuke en nuttige contacten.

Wij geloven dat gedeelde kennis, dubbele groei is. Als ondernemersplatform maken wij ons daar dan ook graag hard voor. Al14  jaar brengen wij on- en offline ondernemers met elkaar in contact. Dat doen wij op verschillende manieren.

 

Online 

Community

Wij opereren binnen een besloten community van ervaren ondernemers; Al onze ondernemers draaien jaarlijks minstens 1 miljoen euro omzet of hebben minstens 10 fte in dienst én hebben een sterke groeiambitie. Middels deze criteria zorgen wij ervoor dat ondernemers op niveau met elkaar kunnen sparren. Via onze website maken wij het mogelijk voor hen om met elkaar in contact te komen. Zo kan elke ondernemer via een eigen profiel berichten uit wisselen met een andere ondernemer uit ons netwerk.

Growth Advisor

Zit je met een specifieke groeivraag? Via de Growth Advisor op de homepagina kun je gemakkelijk navigeren door de ondernemersthema's en je vraag stellen aan één van onze zorgvuldig geselecteerde Sparringspartners of Selected Experts. 

Groeiblog

Wekelijks geven onze bloggers hun ongezouten mening, handige adviezen of geleerde lessen op gebied van diverse actuele ondernemersonderwerpen. Het zijn kennisexperts die vertellen vanuit hun ervaringen in het werkveld. Je leest alle artikelen in ons blog

Kennisbank

In de kennisbank vind je nuttige documenten en presentaties boordevol handige informatie over het ondernemerschap. Je kunt deze hier gratis downloaden. 

 

Offline

Events

Port4Growth organiseert jaarlijks ondernemersevenementen waarin we onze ondernemers podium bieden. Tijdens de High Growth Awards strijden 100 ondernemers om de felbegeerde prijs voor Sterkst Groeiende Bedrijf in Nederland.

Tijdens het High Growth Summit komt het Klein helpt Groot programma aan bod. Dit programma hebben wij in het leven geroepen omdat wij de kennisdeling mogelijk willen maken tussen, niet alleen één groep ondernemers, maar ook tussen ondernemers uit het midden-, klein- en grootbedrijf en de overheid. Gelieerd aan het summit bestaan de co-creatiesessies waarin het midden- en grootbedrijf samen komt om met elkaar te sparren over actuele ondernemersonderwerpen met als doel om tot nieuwe inzichten te komen. 

Regiobijeenkomsten & Growth Masterclasses

Daarnaast organiseren we jaarlijks Themabijeenkomsten en Growth Masterclasses voor ondernemers. De Themabijeenkomsten zijn regionaal opgezet zodat ondernemers gemakkelijker het eigen netwerk binnen de eigen regio kunnen uitbreiden en elkaar weer kunnen vinden ook ná de bijeenkomsten. Elke bijeenkomst heeft een eigen thema; dit wordt in samenspraak met de ondernemers uit elk regio vastgesteld. 

De Growth Masterclasses zijn korte en intensieve middag cursussen waaraan ondernemers kunnen deelnemen. De cursussen zijn met zorg samengesteld en worden gegeven door geselecteerde kennisexperts op een bepaald gebied. In de kennisbank vind je enkele voorbeeld presentaties van masterclasses die in het verleden zijn georganiseerd in samenwerking met o.a. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, ING, Fenedex en Krauthammer. 

Ondernemersprogramma's

Regelmatig hebben wij ontwikkelprogramma's beschikbaar voor ondernemers die de ambitie hebben om hun bedrijf naar het volgende niveau te tillen. De programma's stellen wij samen met ervaren kennisexperts zoals ING, Krauthammer en de London Stock Exchange - E:LITE.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief