Over ons

Uit landelijk onderzoek blijkt dat klankborden met gelijkgestemde ondernemers één van de belangrijkste groeidrivers is. Het levert nieuwe ideeën op en geeft praktische handvatten. De kernactiviteit van Port4Growth is daarom het on- en offline bij elkaar brengen van ondernemers om van elkaar te leren, elkaar te inspireren en te netwerken. Daarnaast zijn er kennispartners betrokken bij het platform, zij zorgen voor de expertise die groeiondernemers nodig hebben.

Onze missie

Wij helpen ondernemers door te groeien. Wij geloven in de kracht van kennis. Binnen ons netwerk vind je ondernemers die het elkaar gunnen. Ze delen graag ervaring en kennis met elkaar. Samen helpen ze elkaar naar het volgende niveau. Via onze bijeenkomsten, co-creatiesessies, masterclasses en evementen maken we het mogelijk voor ondernemers om in contact te komen met elkaar. Daarnaast schuiven regelmatig kennisexperts aan die vanuit hun expertise advies geven.

Onze visie

Ondernemers betrekken voornamelijk de benodigde kennis, ervaring, diensten en producten voornamelijk via social networks met andere collega-ondernemers. Port4Growth kiest ervoor om hét in groei gespecialiseerde social network voor ondernemers te zijn. Port4Growth biedt de internet community en bijeenkomsten waar groeiondernemers snel en gemakkelijk toegang hebben tot alle voor kwalitatieve en kwantitatieve groei benodigde kennis, ervaring, diensten en producten.

Waar komt de naam 'Port4Growth' vandaan?

De eeuwenoude scheepsvaarttraditie kent vele overeenkomsten met het ondernemerschap. Niet voor niets hanteert Port4Growth de scheepvaart graag als metafoor. De schepen die onderweg op zee de nodige stormen doorstaan zijn de groeibedrijven. De schippers die aan het roer staan de groeiondernemers. Van hen wordt verwacht dat ze de koers bepalen en hun bemanning aansturen. Om deze koers te bepalen heeft de schipper kennis en ervaring nodig. In de juiste haven weten de schippers elkaar te vinden en delen zij hun ervaringen met elkaar. Dit zorgt ervoor dat de schipper ‘aan het roer blijft’ en zich kan focussen op zijn reisdoelen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief