Artikel

25 tips voor betere online resultaten

Details

Gepubliceerd: 09-07-2014 - 14:02

Software & ICT
(Online) marketing & sales

Jouw webtraffic en bereik verhogen? Lees hier 25 praktische tips om het resultaat van je webshop/website te verhogen. Een praktisch handboek voor ondernemers en MKB organisaties. Geschreven door Marco Bouman.

Steeds meer business vind online plaats. Webwinkels groeien als paddenstoelen uit de grond. Consumenten maar ook zakelijke beslissers zoeken steeds vaker via internet op zoek naar de juiste producten en diensten.

Op zich is dit niets nieuws. Maar het geeft wel het belang aan van het hebben van een webwinkel / website die dan zijn werk goed doet. En helaas zijn de meeste webwinkels / websites niet conversiegericht. Doorgaans‘scoren’ze minder dan 1 % conversie (het aantal klanten dat iets doet: bestelt, contact opnemen, aanmelden voor een nieuwsbrief etc.)

En dat is zonde, want alle niet converterende bezoekers (circa 99%) verlaten de site en komen meestal nooit meer terug. De tips in deze whitepaper zijn bedoeld voor eigenaren van webwinkels en websites(vooral B2C, maar ook B2B) om de resultaten van hun webwinkel / website te verhogen.

Log in om meer te zien

Maak direct een account aan om de volledige artikelen te kunnen zien, en op artikelen te reageren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief