Artikel

Journey2Ambition

Details

Gepubliceerd: 18-12-2015 - 09:51

Groeistrategie & praktische uitwerking

Waar sta jij met jouw bedrijf over 5 jaar? Zijn jouw persoonlijke ambities waargemaakt? Is het ook financierbaar?

Met een financieel doordacht stappenplan doorgroeien naar persoonlijk leiderschap en het bedrijf van jouw ambities.

BEN IK NOG WEL BEZIG MET MIJN ONDERNEMERSDROOM, GROEI IK ZELF NOG EN IS ALLES WEL FINANCIERBAAR?

Ondernemen lijkt op het maken van een reis. Net zoals bij reizen wil je als ondernemer je doel en de koers scherp houden. Als dat onduidelijk wordt kom je op de verkeerde plaats aan. Journey2Ambition is het ontwikkelprogramma voor de drie belangrijkste ondernemerszaken: uzelf, uw bedrijf en uw fi nanciën. Samen met een geselecteerde groep gelijkgestemde ambitieuze ondernemers werkt u met uw ondernemersdroom als uitgangspunt naar concrete resultaten op deze drie gebieden.

WAT IS UNIEK AAN DIT PROGRAMMA?

Voor het eerst wordt door de opzet, de inhoud en de samenwerkende partners een unieke combinatie van de ontwikkeling van de persoon, het bedrijf en de fi nanciën aangeboden in één programma. Uniek is de combinatie van de samenwerking met de relatiemanager van de Rabobank en de peer group learning met ambitieuze collega groeiondernemers.

VOOR WIE?

Dit programma is gericht op ondernemers uit alle branches die een aantoonbare ambitie hebben voor zichzelf als persoon en voor het bedrijf. U wilt zich binnen een jaar ontwikkelen naar het volgende level. Daarnaast bent u DGA en heeft uw bedrijf minimaal 2 miljoen omzet.

DOOR WIE?

Het Journey2Ambition programma is ontwikkeld door het consortium bestaande uit Port4Growth, Philips Innovation Services en Krauthammer. In het programma komen 40 jaar ervaring met opleidingstrajecten van Krauthammer, innovatiekracht van Philips Innovation Services en het uitgebreide netwerk van ambitie

Download de hele folder voor meer informatie over het opleidingstraject en de aanmeldprocedure.

Log in om meer te zien

Maak direct een account aan om de volledige artikelen te kunnen zien, en op artikelen te reageren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief