Ondernemer

Thijs de Swart

Expert Digitalisering en ondernemer

Bedrijfsgegevens

Digital Motions

Wij zijn Digital Motions, experts in een snel veranderende digitale wereld. Wij werken met MKB bedrijven aan het waarmaken van digitale ambities.

Met onze klanten vertalen wij groeidoelstellingen naar een digitale strategie. Daarbij ligt de focus enerzijds op wat jouw bedrijf klanten te bieden heeft en anderzijds op de dagelijkse operatie. Succesvol digitaliseren vraagt om een integrale aanpak.

Wij leveren geen hardware of software. Als onafhankelijke partner zetten wij onze kennis en ervaring in om jouw bedrijf te helpen groeien door inzet van verschillende technologieën. Dat zorgt in de praktijk voor:

  • Efficiënte operationele werkprocessen
  • Een veilig en schaalbaar IT platform
  • De keuze voor de juiste software
  • Het verbeteren van digitale vaardigheden
  • Een slimme positionering

Onze klanten doen meer met dezelfde mensen, realiseren omzetgroei, verhogen de waarde die zij leveren aan klanten. Wij helpen met het uitdenken van digitale werkomgevingen, de keuze van de juiste leveranciers en ondersteunen bij het maken van goede afspraken met leveranciers. Wij gaan voor resultaat en daarom helpen wij onze klanten ook tijdens de realisatie.

Wil je als bedrijf digitaal verbeteren, je laten inspireren en ben je niet bang voor een kritische noot op de huidige gang van zaken, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Er is nog geen video. Klik hier om een video toe te voegen.

Thijs heeft nog geen blogs geplaatst.

Thijs heeft nog geen reviews.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief