Eind 2012 startte Lars samen met zijn compagnon Noel Wilson het freelance platform Jellow. Waar het eerste jaar vanuit een zolderkamer met z'n 3-en gepionierd werd, is Jellow inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 30 collega's. Lars is als co-founder en CCO verantwoordelijk voor de marketing- en sales afdeling. Samen met gepassioneerde collega's is hij verantwoordelijk voor de groei van het aantal gebruikers van het Jellow platform.

Ervaring

In de afgelopen jaren heeft Lars leidinggevende functies vervuld met de focus op marketing & sales. In zijn werkwijze probeert hij zaken eenvoudig en logisch te maken. Hierbij staan innovatie, creativiteit en daadkracht centraal. Altijd vanuit het oogpunt van de gebruiker en klant. Naar zijn mening worden eenvoudige processen en taken te vaak onnodig complex gemaakt. Door met collega's terug te gaan naar de kern van het probleem, wordt vaak een eenvoudige en doeltreffende oplossing bedacht.

Werkgevers en Studie

Met een Sport Management studie als achtergrond is Lars werkzaam geweest als sportconsultant. Voornamelijk betrokken bij grote sportevenementen en in de voetballerij. Daarna heeft hij een 'switch' gemaakt naar de zakelijke dienstverlening en was hij Directeur Preferred Banking bij ABN AMRO en nam plaats in de directie van Young Executive Management bij Boer & Croon.

Verder

Na zijn studie in Groningen is Lars, als geboren en getogen Brabander, in het Noorden 'blijven plakken' en woont hij met zijn gezin in een dorpje onder de stad Groningen. De passie voor sport is nooit verloren gegaan.

Lars heeft nog geen blogs geplaatst.

Lars heeft nog geen reviews.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief