Expert

Karlijn Verkade

Career coaching - Assessments

Bedrijfsgegevens

Right Management

Karlijn werkt sinds eind 2019 bij Right Management. Hier adviseert zij opdrachtgevers over talentmanagement, loopbaanmobiliteit, outplacement en leiderschapsontwikkeling. Karlijn gelooft in een leven lang leren en in werkzekerheid ten opzichte van baanzekerheid. Wat betekent dit voor de medewerkers in organisaties en wat kunnen zij zelf en hun werkgevers doen om relevant te zijn en blijven voor de arbeidsmarkt van de toekomst?

Ervaring

Met ruime ervaring in de HR consultancy is zij een gedegen gesprekspartner op bovenstaande thema’s. Ze is haar loopbaan begonnen in de marketingcommunicatie en heeft later de overstap gemaakt naar HR dienstverlening. Ze heeft diverse rollen vervuld als recruiter, HR consultant en als leidinggevende. Hierin stond werving, selectie en talentontwikkeling centraal. Met name het (leidinggeven aan) loopbaan coaching gekoppeld aan het up- en reskillen van medewerkers om ‘future proof’ te zijn heeft zij veel ervaring mee.

Werkgevers en studie

Karlijn heeft Communicatie en arbeidsmarktcommunicatie gestudeerd en heef onder andere gewerkt bij: Accenture, Randstadgroep (Randstad en Yacht), BDO Consultancy en Right Management (Manpowergroup).

Verder

Karlijn komt uit Brabant. In haar vrije tijd houdt zij zich bezig met haar gezin (man, dochter van 10 en zoon van 6), kookt zij graag en sport veel (mountainbiken en bootcampen).

Karlijn heeft nog geen blogs geplaatst.

Karlijn heeft nog geen reviews.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief