Ondernemer

Fabienne Mokken

Consultant & Trainer

Fabienne is arbeids- en gezondheidspsychologe en werkt bij De Groeispiegel als consultant en trainer. Zij houdt zij zich onder andere bezig met het begeleiden van inhoudelijke sessies om de groei van MKB-bedrijven te bevorderen. Ook zet zij medewerkersonderzoeken uit en houdt zij overzicht bij het plannen van projecten. Bovendien geeft zij als gecertificeerd MapsTell guide trainingen in gedragsvoorkeursstijlen zodat mensen meer inzicht in zichzelf en het gedrag van anderen krijgen. Zij vindt het heel erg leuk om bedrijven te helpen hun potentieel, namelijk de mensen, optimaal te benutten. Want zonder mensen, geen bedrijf. Fabienne streeft naar organisaties waarin men werkt met energie, plezier, goede gezondheid en positieve kracht.

Fabienne deed haar bachelor psychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, studeerde een half jaar in Montréal tijdens een exchange semester en eindigde haar studenten carrière met haar master in Leiden. Daar studeerde zij af als arbeids- en gezondheidspsychologe. Zowel haar bachelor als master rondde zij Cum Laude af.

In de praktijk verkende zij de wereld van haar werkgebied door middel van stages bij Het Trainingsbureau en de ABN AMRO. Fabienne is sinds begin 2019 werkzaam als consultant en trainer bij De Groeispiegel.

Fabienne heeft nog geen blogs geplaatst.

Fabienne heeft nog geen reviews.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief