Expert

Jip van der Valk

Neuro coach - Eigenaar bij Excellent Executive

Bedrijfsgegevens

Excellent Executive - groei in persoonlijke ontwikkeling met neurocoaching

Jip van der Valk is neuro coach en business coach. Voor iedere persoon die in bepaalde situaties zijn of haar eigen gedrag niet kan verklaren. Dit gedrag schaadt henzelf, hun bedrijf of prive-relatie op de lange termijn.

De stoorzenders 'Geen 'nee' kunnen zeggen', 'chronisch moe zijn', 'perfectionisme nastreven', 'burnout', 'schuldgevoelens', 'slecht slapen' zijn daar voorbeelden van. Jip ruimt bij hen de onderliggende oorzaak van deze stoorzenders op. Voorgoed! Anders gezegd: Zij krijgen weer grip op de fundamentele zaken in hun werk en hun leven!

Zijn verrassende aanpak werkt zo goed dat zijn klanten een enorme groei doormaken. Groei in energie-vermogen, stabiliteit, emoties (h)erkennen, zelfvertrouwen en gezondheid. En daarmee productiever zijn in hun werk en een prettigere persoon thuis.

De combinatie van zijn natuurlijke, rustige uitstraling en de toepassing van een onvergelijkbare neurofysiologische coach- en taaltechniek, geeft zijn klanten het vertrouwen en de veiligheid om gezamenlijk de stap te maken naar zakelijke en persoonlijke groei en gezondheid.

Interesses van Jip

Personeel & leiderschap

Jip heeft nog geen reviews.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief