Ondernemer

Guus Eijssen

Directeur Payroll Specialisten B.V.

Bedrijfsgegevens

Payroll Specialisten B.V.

Ik…

  • ben een ondernemer, want ik zie overal kansen.
  • volhard om kansen te realiseren.
  • weet anderen enthousiast te krijgen voor mijn plannen en zet hiervoor mijn uitgebreide netwerk in.
  • leg makkelijk contact.
  • kan goed luisteren, analyseer en adviseer.

Als ik niet werk, ben ik het liefste onder de mensen, met vrienden of familie, maar ook professioneel. Sporten en er op uit gaan behoren tot mijn favoriete bezigheden.

Eigen ervaringen uit het werkveld

Mijn grootste uitdaging is stakeholders in ons werkveld overtuigen van de kwaliteiten van ons team. Formeel en informeel kom ik in contact met potentiële opdrachtgevers. In gesprekken komen zij met vragen of zie ik kansen, die ik bespreek met collega’s. Met concrete oplossingen of ideeën gaan we terug naar de relatie. Dit maakt de cirkel rond.

Ik zet mijn mensenkennis en netwerk graag in. Ik leer van anderen en anderen leren van mij. Vertrouwen en professionaliteit zijn daarbij vanzelfsprekend en ervaring is niet zo belangrijk. Onervarenheid werkt vaak verfrissend en leidt tot vernieuwing.

Overtuigd van de kwaliteit van Scale benader ik, via de niet plat getreden paden, organisaties en personen, welke via de traditionele hiërarchie moeilijk benaderbaar zijn.

Kom koffie drinken en ik neem je mee met de kansen die ik zie en hoe we die kansen in concrete projecten kunnen omzetten.

Interesses van Guus

Juridische zaken en risico

Registreer

Om ervoor te zorgen dat we wederzijds van elkaar weten met wie we contact hebben, vragen we je eerst te registreren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief