Ondernemer

Frank Bakker

Algemeen Directeur Contronics

Bedrijfsgegevens

Contronics Engineering B.V.

In 1996 ben ik als interim-manager begonnen bij Contronics Engineering BV. In 1998 nam ik en Feitse van der Zouw, de technische manager, het bedrijf van de oprichter in een management buyout over. In het begin was Feitse verantwoordelijk voor alles technisch en ik voor de financiële en commerciële zorgen van het bedrijf.

Het bedrijf groeide van een omzet van € 0,5m naar € 6m en het management groeide daarin mee. Het managementteam bestaat nu uit een productiemanager, een ontwikkelingsmanager en een communicatiemanager die verantwoordelijk is voor de dagelijkse activiteiten.

Feitse is nu voltijd bezig als onderzoeker en ik als de creatieve leider van het bedrijf die zorg draagt ​​voor het ontwikkelen van nieuwe markten en nieuwe producten. We hebben uitgebreide ervaring in applicaties in combinatie met een diepe kennis van fysica, chemie, aerodynamica en installatieproblemen en beschik ook over een breed bedrijfsnetwerk, waaronder waardevolle contacten in overheid en wetenschappers van verschillende universiteiten.

Interesses van Frank

Juridische zaken en risico

Registreer

Om ervoor te zorgen dat we wederzijds van elkaar weten met wie we contact hebben, vragen we je eerst te registreren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief