Ondernemer

Jan Aleman

CEO Servoy

Ik ben de oprichter van Servoy: een leverancier van een flexibele ontwikkelings- en implementatieomgeving waarmee bedrijven moeiteloos kunnen verhuizen naar SaaS (Software as a Service). Servoy helpt ISV's en bedrijven die hun erfenis- en / of 4GL-gebaseerde applicaties moeten moderniseren op een modern Java-platform met mogelijkheden om lokaal, client/server en via het internet vanuit een enkele codebase te draaien. Brede internationale ervaring met klanten in meer dan 30 landen over de hele wereld.

Na veertien jaar van het bedrijf als CEO te hebben geleid, ben ik naar de VS verhuisd en heb ik me opnieuw toegelegd op wat ik het liefst: evangelisatie van Servoy. Als onderdeel van het business development team help ik het bedrijf verder te groeien.

Frequente spreker bij SaaS University, EuroCloud en Nederland ICT over SaaS en Cloud Computing.

Voorheen: Entrepeneur, CTO, Application Developer, Database Administrator en Project Manager in een breed scala aan zakelijke toepassingen. Geïnteresseerd in SaaS, cliënt/server applicaties en ISV business modellen.

Specialismen: PaaS, SaaS (Software als een Service), IT Management, Software Architectuur, Project Management, Product Management, Software Marketing, Software Verkoop, Cloud Computing, ERP, CRM.

Registreer

Om ervoor te zorgen dat we wederzijds van elkaar weten met wie we contact hebben, vragen we je eerst te registreren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief