Ondernemer

Jeroen Scholten

Directeur Eigenaar Caliber Global

Mijn carrière begon bij Vendex International als project- en sourcing manager. Ik heb daar diverse interne projecten opgepakt. Eén daarvan was onder de vlag van Starbucks Coffee. Het merk begon winkels in Europa te openen. Daarvoor moest een nieuw team worden opgericht en daar kreeg ik dan de leiding over. We hebben toen succesvol honderden nieuwe vestigingen geopend in bijna elk land in het EMEA.

Door het aansturen van het team en het bewaken van het proces dat daar bij kwam kijken, is het ondernemerschap bij mij zeer aangewakkerd. Met alle ervaring en de netwerk die ik had opgedaan werd de beslissing om iets voor mij zelf te beginnen op duidelijk: ik wilde verder in de niche-service van winkelontwikkeling en supply chain management.

Ik kocht de eerste partij aandelen van het bedrijf Caliber in 2004 om in 2008 volledige eigenaar te worden. In 2013 ondertekende ik een joint venture voor een wereldwijd netwerk van meer dan 140 verbonden locaties. Caliber.global heeft in 2015 zijn eigen winkelontwikkelingsmanagementsysteem uitgebracht en faciliteert inmiddels meer dan 10.000 projecten per jaar, 80 landen vanuit 4 controle torens.

Interesses van Jeroen

Groeikapitaal & financiering

Registreer

Om ervoor te zorgen dat we wederzijds van elkaar weten met wie we contact hebben, vragen we je eerst te registreren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief