Personal Coaching Ondernemers

Joop de Jong

Ondernemer/oprichter Port4Growth

Joop de Jong is ruim 20 jaar ondernemer. Tijdens zijn betrokkenheid bij het grote EZ onderzoek naar de vraag waarom bepaalde bedrijven na het uiteenspatten van de internetbubble (2000-2001) succesvol bleven doorgroeien en anderen niet, raakte hij bevlogen door de vraagstukken op het gebied van groei van ondernemers en hun bedrijven. Op basis van vele (persoonlijke) groei ervaringen van collega-ondernemers en onderzoek, ontwikkelde hij samen met anderen inzichten en praktische concepten zoals de “Strategische Foto” en het “Groeipad”. In 2004 richtte hij het platform voor groeiondernemers Port4Growth op om zijn droom te verwezenlijken: door het bij elkaar brengen van ambitieuze groeiondernemers en het toevoegen van groei expertise en inzichten ondernemers helpen hun dromen te realiseren.

Joop heeft HTS-Informatica in Zwolle en Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de VU in Amsterdam gestudeerd. In de jaren 90 heeft hij een eigen adviesbureau op het gebied van logistiek en kwaliteitsmanagement gehad, is managing partner geweest voor de MKB markt bij Deloitte, verantwoordelijk voor de logistieke adviesgroep van Pandata/Cap Gemini en is zijn werkzame leven gestart bij Philips Telecommunicatie Industrie.

Personal Coaching Ondernemers

De afgelopen jaren heeft een groot aantal ambitieuze ondernemers van grote en kleine snel groeiende bedrijven, met Joop in een vertrouwelijke sfeer kunnen spreken. Door het brede netwerk heeft Joop met bijna elke branche kennisgemaakt. Joop’s eigen ondernemerservaringen in combinatie met ervaringen van andere ondernemers maken dat persoonlijke uitdagingen van een ondernemer snel her- en erkent worden. Bovendien geeft de achtergrond als Arbeids- en Organisatiepsycholoog een professioneel fundament aan de persoonlijke coaching. Ondernemers ervaren een veilige omgeving waar zij de vaak moeilijke combi van thuis, relatie, bedrijf en eigen ambities open kunnen bespreken.

De aanpak bestaat uit een intakegesprek bestaande uit één tot maximaal drie consults van 20 minuten. Tijdens deze intake wordt met de ondernemer nagegaan of personal coaching zinvol is. Op basis daarvan wordt een afspraak gemaakt voor een blok van één, twee of maximaal drie vervolgconsults van 20 minuten. De kosten bedragen € 79 ex btw per consult van 20 minuten.

Maak een afspraak door een mail te sturen:

Start e-mailcontact

Joop heeft nog geen blogs geplaatst.

Joop heeft nog geen reviews.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief