Evenement Terugblik

Talent en Ondernemer

Voor ambitieuze ondernemers die zichzelf

én hun werknemers willen laten groeien!

Nieuw programma: Talent en Ondernemer met ambitie

WeShareTalent & Port4Growth bundelen hun krachten in een gloednieuw jaarprogramma:

10 speciaal voor ambitieuze ondernemers kernachtige, praktische en to the point (fysieke) bijeenkomsten over actuele thema’s.

500 (online) kennisdelingsevents voor talenten/medewerkers van ambitieuze bedrijven.

Maak voor jezelf en maximaal 10 medewerkers een keuze de ondernemersbijeenkomsten en/of kennisdelingsevents!

Jij als ondernemer wil inspiratie, connecten en kennis uitwisselen met echte sparringspartners. Daarnaast wil jij je waardering voor je werknemers uiten door ze iets te bieden waardoor ze leren, groeien en nieuwe connecties aangaan. Met 'Talent en Ondernemer met ambitie' dragen we hier aan bij door in één programma zowel voor jou, een ambitieuze ondernemer, als voor je hardwerkende mensen iets te bieden.

Wat houdt het in voor jou als ondernemer?

Samen met andere ambitieuze ondernemers die zich in de groeifase bevinden neem je deel aan de maandelijkse bijeenkomsten georganiseerd door Port4Growth. Iedere maand staat een ander thema centraal waarbij je de diepte in gaat over voor jou relevante thema's. Het credo is 'voor ondernemers, door ondernemers'. Door deel te nemen deel je uitdagingen met elkaar, voorkom je valkuilen en doe je concrete handvatten op om de groei van je onderneming te realiseren. De bijeenkomsten worden gedurende één dagdeel op locatie bij Port4Growth in Woerden georganiseerd. De inhoud van deze sessies en praktische informatie vind je in de bijlage 'het jaarprogramma voor ondernemers'.

Wat houdt het in voor je mensen?

Je werknemers kunnen deelnemen aan de events van WeShareTalent. WeShareTalent is een netwerkorganisatie met ruim 1000 organisaties verdeeld over 15 sectoren die gelooft in kennisdelen over organisatiegrenzen heen. In het kader hiervan organiseert WeShareTalent meer dan 400 kennisdelingsevents per jaar. Ongeveer tien van je werknemers kunnen deelnemen aan deze events om te leren van andere organisaties en nieuwe connecties aan te gaan. Meer informatie over deze events en WeShareTalent vind je in de bijlage 'het jaar programma voor jouw talenten'.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief