Evenement Terugblik

Andere wereld, Andere sales! Hoe duurzaamheid en digitalisering leidt tot spectaculaire groei!

“Waarom zijn in deze bijzondere tijd sommige collega’s zo succesvol met hun sales?” Hoe kan het dat zij groei weten te realiseren? Wat doen zij anders?

Andre Hagelen is een inspirerende spreker en ondernemer en vooral zeer succesvol in sales. In dit online seminar laat hij ons zien hoe je juist in deze tijd je succeskansen in sales duurzaam kunt vergroten. Basis hiervoor is zijn methodiek “Sales Playbooks”

Ontdek nieuwe inzichten en doe inspiratie op tijdens dit unieke online seminar! Doelgroep zijn ondernemers/leidinggevenden van ambitieuze bedrijven van 1 tot 50 miljoen euro omzet.

Uniek omdat we met praktische voorbeelden laten zien hoe jij succesvoller kunt zijn. Resultaat bereik je door in te zetten op de vier belangrijke thema's van nu: digitalisering, data, duurzaamheid en groei.

Het team van experts van het DutchCenter4Growth staat klaar om jou en je team te inspireren. We bieden direct toe te passen nieuwe ideeën en je krijgt energie om door te gaan. Naast het hoofdonderwerp van André, kun je kiezen uit 2 van krachtige presentaties. Elke presentatie is 20 minuten, dus kernachtig, praktisch en ‘to the point’.

Je kunt kiezen uit 4 breakout sessies:

 • Twee praktische voorbeelden hoe focus op duurzaamheid meer sales en omzet betekent.
 • Twee praktijkcases hoe je met digitalisering jouw bedrijf verder ontwikkelt:
  • Breakout sessie 1 - MC Readiness
   Voor weinig geld voor jouw eigen bedrijf online trainingen maken: precies op maat voor jouw behoefte en schaalbaar: uitgewerkt online praktijkvoorbeeld voor commerciële vaardigheden.
  • Breakout sessie 2 - OnlineCreators
   Festivals, feestweken, braderieën, het ene na het andere evenement is sinds de lockdown afgelast. Ook de foodtruckondernemers zien hun omzet hierdoor in rook opgaan. Maar met creativiteit & digitaliseren houden ze hun onderneming toch draaiende en ook nog eens volledig corona proof. OnlieCreators vertelt aan de hand van het Pizza Buurtconcept van Mrs. Italy hoe er een andere invulling is gegeven aan het concept foodtrucks. Eén ding is duidelijk: wie vandaag nog geen digitaliseringsstrategie heeft, staat voor een grote opgave en dat geldt niet alleen voor de foodtruckondernemers.
 • Een sales funnel is een numbers game. Begin - optimaliseer en ontdek de impact op jouw groei. Tijdens deze sessie leer je in 5 stappen hoe je een goede salesfunnel neer kunt zetten. En krijg je handvaten aangereikt waarmee je je verkoop strategie ten uitvoer kunt brengen.
 • Hands-on aanpak om jouw data in de vingers krijgen.

Na het online seminar is er uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen en digitaal te netwerken.

Doe inspiratie op; vrijdag 26 maart en maak je agenda vrij!

Tijd: 09.00-10.30. Deelname is zonder kosten. Na 10.30 is er uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen en digitaal te netwerken. 

Uiteraard kunnen vragen ook per mail worden ingestuurd.

Het online seminar wordt georganiseerd door:

Uit deze online seminar neem je als deelnemer mee:

 • Je ontmoet digitaal collega-ondernemers waar je ervaringen mee kunt delen.
 • Inspiratie om je eigen sales, duurzaamheid, digitalisering, data en groei anders te gaan aanpakken.
 • Hele concrete praktische tips om jouw sales succesvoller te maken.
 • Je krijgt praktische handvatten om voor jouw situatie de huidige actuele trends zoals duurzaamheid, digitalisering om te zetten naar hernieuwde groei.
 • Je weet beter hoe je als ondernemer met duurzaamheid de resultaten van je bedrijf kunt verbeteren.
 • Je begrijpt hoe je de huidige nieuwe digitaliseringsmogelijkheden kunt inzetten voor veel succesvoller sales.
 • Je krijg een beter beeld van hoe een goede salesfunnel zorgt voor het aantrekken van meer klanten voor jouw bedrijf.   
 • Je hebt de experts leren kennen van het DutchCenter4Growth en weet ze te vinden.om eens te sparren. 
 • Je weet wie jou op weg kan helpen om digitalisering, duurzaamheid en groei injouw eigen bedrijf te realiseren.

Aanmelden

Wil je bij deze workshop aanwezig zijn, klik dan hier om je gratis aan te melden. Er verschijnt een aanmeldformulier op je scherm.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief