Evenement Terugblik

Effectief leiderschap in tijden van verandering

Wat werkt nou wel en niet als het gaat om effectief leiderschap in deze roerige tijd? En, wat zijn de “hot buttons to push” voor jou als leider op dit moment?

Samen met onze partner Right Management, onderdeel van ManpowerGroup organiseert Port4Growth van het DutchCenter4Growth op donderdag 28 mei een interactieve online workshop van 45 minuten.

Met wellicht een groot deel van jouw personeel thuis aan het werk en alle onrust rondom de crisis is het heel moeilijk zo niet onmogelijk geworden om je rol als leider op de oude manier in te vullen. Maar hoe dan wel?

Op 28 mei krijgen we voor effectief leiderschap in deze veranderende tijden handvatten en kunnen we online met elkaar als ondernemers sparren over ervaringen en kennis delen.

Aanvang 13.30 uur

Effectief Leiderschap in tijden van verandering wordt gepresenteerd door Daphne van den Broek van Right Management. Right Management helpt al meer dan 35 jaar professionals en organisaties hun wendbaarheid en prestaties te verhogen. Als merk van ManpowerGroup, wereldwijd dé HR-expert met vernieuwende arbeidsmarktoplossingen, doet Right Management dit door mee te denken over de juiste strategieën, keuzes en stappen in talent- en loopbaanmanagement.  

Na de sessie gaan we virtueel met elkaar in gesprek over wat jouw uitdagingen zijn op het vlak van leiderschap en sluiten we af – afhankelijk van de vragen - zo rond 14.45 uur

Wat neem je uit de online workshop mee?

  • Nieuwe inzichten om je rol aan te passen aan de huidige praktijk
  • Praktische handvatten om valkuilen die nu duidelijk naar voren zijn gekomen te voorkomen
  • De actuele kennis en kunde op het gebied van leiderschapsontwikkeling en talentmanagement
  • Ervaringen van collega-ondernemers en leiders
  • Informele (online) kennismaking en kunnen delen van je eigen ervaringen

Aanmelden

Wil je bij deze online workshop aanwezig zijn, Klik dan hier om je gratis aan te melden. Er verschijnt een aanmeldformulier op je scherm.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief