Evenement Terugblik

Ervaringen Ruud van der Aar en zijn bijzondere aanpak voor groei van de aandeelhouderswaarde

Samen sneller groeien en meer aandelenwaarde creëren door uniek MKB-groeiconcept met commitment! ….Collega groeiondernemer Ruud van der Aar inspireert!

Zoals bekend kijken we bij Port4Growth altijd naar nieuwe concepten en praktische aanpakken om te groeien.
Ruud van der Aar, een zeer gewaardeerde groeiondernemer uit ons netwerk, heeft zijn bedrijf Voiceworks in 10 jaar tijd van 0 naar € 50 miljoen laten groeien. De praktische inzichten die hij daarbij heeft opgedaan, aangevuld met kennis van succesvolle groeitrajecten, heeft hij verwerkt in een vernieuwende aanpak voor groei waar ik je hierbij graag over informeer. Het concept en de aanpak heeft hij ondergebracht in zijn nieuwe activiteit Kingfisher.

Wat is nieuw?

 • Als ondernemer weet Ruud hoe belangrijk het in elk groeitraject is dat je een echt commitment naar elkaar hebt.
  In deze aanpak is Kingfisher een echte samenwerkingspartner die zelf baat heeft bij het realiseren van de groei. Betekent dat je samen de kar trekt. Ervaring en kennis op de voor groei belangrijke gebieden zoals commercie, lean management en een praktijkgerichte ondersteuning worden ingebracht.

 • Ondernemen is risico lopen, maar je wilt dit zo klein of liefst helemaal niet hebben.
  Voor het eerst hebben we nu een aanpak voor groei waarbij je als ondernemer niet zelf hoeft te investeren. Bij het niet realiseren van groei werkt Kingfisher op een ’no cure no pay‘ basis, waardoor jij als ondernemer minder risico loopt.

 • Wie kan delen zal vermenigvuldigen, met als doel versnellen van aandeelhouderswaardegroei!
  De aanpak is er op gebaseerd dat bij het behalen van groeiresultaten ook stapsgewijs aandelen worden overgedragen. Daar staat tegenover dat jouw aandelenpakket wel exponentieel meer waard wordt en in een veel kortere tijd.

Wat is mogelijk de catch?

Het is belangrijk om aan te geven is dat deze aanpak niet voor elk bedrijf kan passen. In de aanloopfase wordt veel aandacht besteed om de wederzijdse verwachtingen op elkaar af te stemmen. Samen willen we jouw ondernemersdroom realiseren, maar als het niet past stellen we dat vooraf bij de intake al met elkaar vast.

Waarom zou dit iets voor mij zijn?

Dat is mogelijk, maar op dit moment moeilijk vast te stellen. Zoals je weet hebben we als Port4Growth in de afgelopen 15 jaar een groot netwerk opgebouwd. Het ene bedrijf ken ik goed en sprak ik recent nog, het andere bedrijf kennen we van veel langer geleden. We proberen altijd alleen die bedrijven uit ons netwerk te attenderen op nieuwe aanpakken als we het idee hebben dat zo’n aanpak zou kunnen passen en zal bijdragen aan het realiseren van jouw ambities.

Kan ik vrijblijvend kennismaken?

We organiseren in klein verband een meeting waarbij je nader kennis kunt maken met Ruud, zijn concept en de aanpak.

De inloop is om 15.00 uur en we starten om 15.30 uur. 

 • Opening en welkom door Joop de Jong Port4Growth
 • Korte introductieronde
 • Het verhaal van Ruud, interactief, vragen stellen en een levendige discussie wordt zeer op prijs gesteld.
 • Ervaringen delen, toelichting van de nieuwe aanpak.

Afronding rond 17.30 uur met borrel.

 

 • Je leert van de ervaringen van Ruud die met Voiceworks van 0 naar 50 miljoen groeide in 10 jaar tijd.
 • je leert zijn aanpak kennen en waarom dit echt anders is dan andere aanpakken: samen de kar trekken, commitment, het team dat kan ondersteunen en de no cure no pay aanpak.
 • je kunt kunt sparren met collega-ondernemers die in een vergelijkbare fase zitten.

 

De inschrijvingen zijn gesloten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief