Evenement Terugblik

Co-creatie sessie: Online criminaliteit

‘Online criminaliteit is al groter dan drugscriminaliteit’.

Typisch een onderwerp waar je als ondernemer van denkt dat het jou niet zal overkomen. Maar het overkomt iedereen in meer of mindere mate allemaal en als ondernemer kan het je veel geld kosten, om nog maar te zwijgen over imago- en reputatieschade.

Port4Growth, platform voor groeiondernemers, heeft de afgelopen 12 jaar samen met DGAs van groeibedrijven diverse ondernemersuitdagingen in co-creatiesessies aangepakt. Dit najaar is samen met MKB Nederland het ‘Klein helpt Groot’ programma gestart waarbij wij als groeiondernemers zelf de regie hebben genomen om gezamenlijk naar het next level te groeien.

Co-creatie sessie

Speciaal gericht op informatie beveiliging, waar zaken zoals online criminaliteit en datalekken onder vallen, is een co-creatie sessie georganiseerd waar ondernemers samen met IT experts in een open setting, ‘out-of-the-box’ sparren en ideeën uitwisselen m.b.t. praktische tips en maatregelen over dit thema om zo goed mogelijk voorbereid te zijn.

  • Wat hebben de collega-groeiondernemers gedaan om goed voorbereid te zijn?
  • Wat zijn de eenvoudige, snel en gemakkelijk te nemen maatregelen die al het verschil kunnen maken?
  • Wat zijn de ervaringen van de andere ondernemers en welke risico’s loop je eigenlijk?
  • Wat mag je eigenlijk verwachten van jouw IT leverancier?
  • Wat zijn als groeiondernemers onze praktische tips aan de IT wereld?
  • Hoe kunnen we dit als groep van ondernemers aanpakken en niet ieder voor zich het wiel laten uitvinden waarbij nodeloos veel kosten worden gemaakt?

Wij geloven dat we - anno nu - in een co-creatie setting met collega-groeiers en IT experts als groep van ondernemers beter voorbereid kunt worden op deze vorm van criminaliteit. Wat kun je samen doen en wat kunnen we delen?

  • Inzichten en oplossingen die je direct kunt gebruiken in je eigen organisatie
  • Nieuwe waardevolle contacten met ondernemers van groeibedrijven en experts met dezelfde uitdagingen
  • Je bent de eerste die kan profiteren van de tips en innovaties die we samen met onze groeiondernemers & partners gaan oppakken.

De inschrijvingen zijn gesloten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief