Evenement Terugblik

Waarom je succesvoller bent met eerst doen en dan denken? Jouw schat aan data betaalbaar toegankelijk en het internationaal infuencer netwerk.

Simon van der Veer, Jeroen Heerschop en John Meulemans nemen ons mee tijdens een bijzondere bijeenkomst bij de lancering van Boostin de nieuwe activiteit van HLB Blömer.

Op 5 april wordt de start van Boostin een nieuwe activiteit van HLB Blömer feestelijk gevierd met een bijzondere bijeenkomst. Bijzonder door drie speciale inleiders die ons meenemen naar vernieuwende ideeën en aanpakken. Precies waar Boostin zich ook op richt: het toegankelijk maken van de schat aan data die in jouw bedrijf huist en die betaalbare krachtige real time dashboards beschikbaar maakt. Eerst alleen voor grote corporates, nu beschikbaar voor ondernemers!

  • Simon van der Veer toont overtuigend aan dat wij juist succesvoller zijn door “Move before you’re ready (MBYR) of vrij vertaald: eerst doen en dan pas denken”.

  • Jeroen Heerschop expert in power BI vertelt zijn passie om financiële en online oplossingen die hij voor grote bedrijven als IBM, Danone, Metro en Rabobank heeft ontwikkeld ook heel veel waarde kunnen hebben voor kleinere of startende ondernemers. Zonder dat zij daar de hoofdprijs voor moeten betalen.

  • John Meulemans is van 3sixtyfive, het eerste award winning influencer marketing bureau. Als geen ander kan hij ons bijpraten over creativiteit en technologie. Een kijk in de keuken van hun internationale influencer netwerk, bomvol YouTubers, Instagrammers en bloggers

Kom naar Boostin Talks op 5 april 2019. Deelname is kosteloos! Lees hier verder!

13.30 – 14.00

Inloop.

14.00 – 14.15

Introductie. 

Frank Verleg

HLB Blömer

Arthur Gartz

Boostin

14.15 – 14.45

Strategie cruciaal voor het MKB: anders doen begint met anders denken.

Simon van der Veer 

Organisatieadviseur, spreker, BNR radiocolumnist

14.45 – 15.15

Met Data-analyse meer waarde: concrete praktijkvoorbeelden.

Jeroen Heerschop

Expert power BI

15.15 – 15.45

Digitale trends en toepassing in het MKB. 

John Meulemans

Trendwatcher, directeur 3sixtyfive

15.45 – 17.00

Afsluiting & netwerkborrel.

De inschrijvingen zijn gesloten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief