Wat we voor jou doen

Samen naar de beste baan met een project voor ondernemers

Professionals4YourGrowth programma

Samen naar de beste baan! Enerzijds samen met groeiondernemers uit het netwerk van Port4Growth anderzijds samen met collega profesionals uit het netwerk van Grow People.

Bijzonder in onze aanpak is dat je direct aan de slag gaat in een project dat zich richt op het aanpakken van één van de vele uitdagingen die ambitieuze ondernemers op hun weg tegenkomen.

Dat doe je vanuit een professionele basis: het “Professionals4YourGrowth” netwerk. Een netwerk van geselecteerde ervaren professionals die allemaal hun jarenlang opgebouwde .expertise willen inzetten voor ondernemers. Samen ambities waarmaken!

Dat betekent “Your Growth” voor jou als professional: Een uniek platform waar je jezelf naar hoger professioneel niveau brengt door met elkaar en met inspirerende ondernemers te sparren.

En “Your Growth” voor de ondernemer die ervaring aan boord haalt om beter en sneller door te groeien. Zet hier de eerste stap!

Netwerk

De door Grow People geselecteerde professionals treden vanaf het eerste moment toe tot het “Profesionals4YourGrowth” netwerk. Samen vormen zij een hecht team dat zowel voor de professionals zelf als voor de ondernemers een aantal belangrijk voordelen betekent:

  • Professionals delen met elkaar kennis en ervaring en brengen elkaar naar een hoger professioneel niveau.
  • Met elkaar hebben zij een groot netwerk waar de professionals gebruik van maken ook als zij aan de slag zijn bij ondernemers/opdrachtgevers.
  • Het mes snijdt aan twee kanten: groei van de professionals betekent ook groei van de ondernemers/opdrachtgevers. De ambities van de ondernemer worden beter en sneller waargemaakt door de inzet van de professionals die zelf ook door de wol geverfd zijn als het gaat om het behalen van ambitieuze doelstellingen.
  • Door de samenwerking van Grow People met het platform voor groeiondernemers Port4Growth maken de professionals van het P4YG netwerk meteen deel uit van het netwerk van zo’n 5000 groeibedrijven/scale-ups. Je moet het uiteraard zelf doen, maar warme introducties binnen een netwerk van ondernemers die steevast mensen met ervaring goed kunnen gebruiken zijn natuurlijk voor beide – hij als professional en de ondernemer – goud waard.

Programma

Het programma betreft een half jaar met mogelijk een verlenging van een extra half jaar.

We hebben een vaste locatie in het DutchCenter4Growth centraal in de Randstad/Nederland, goed bereikbaar met OV en met de auto. Een eigen huis met alle faciliteiten van koffie tot en met wifi waar we elkaar ontmoeten, werken en met inspirerende ondernemers kennis kunnen maken.

We komen elke week bij elkaar op een vaste dag. We hebben met elkaar afgesproken dat dit verplicht is om voor jou het maximale rendement er uit te halen.

Activiteiten, denk bijvoorbeeld aan workshops en kennissessies over nieuwe ontwikkelingen op allerlei gebieden, met elkaar een dienst in de markt neerzetten of gewoon hulp bij het opstellen van je CV. En dat afgewisseld met een borrel of andere leuke gezamenlijke activiteiten.

Het lidmaatschap van het Professionals4YourGrowth netwerk is voor een halfjaar (eventueel met verlenging van een half jaar). Voor werkgevers hebben we een pakketprijs.

Professionals die graag onafhankelijk van de (ex) werkgever gebruik willen maken van Professionals4YourGrowth betalen een gereduceerd tarief per persoon per maand.

Vanuit Grow People, Port4Growth en het expertteam van het DutchCenter4Growth bieden we diverse extra diensten aan die de leden van het P4YG netwerk helpen om beter en sneller een interessante, aantrekkelijke nieuwe werkkring te vinden. De leden hebben als voordeel dat zij korting krijgen.

Wees welkom en stuur een mail voor informatie naar [email protected] of [email protected]

Meld je aan voor onze nieuwsbrief