Wat we voor jou doen

Themabijeenkomsten

Port4Growth organiseert themabijeenkomsten, exclusief voor members binnen een bepaalde regio. Het groeithema wordt volledig afgestemd op de behoefte van de groep ondernemers. Deze bijeenkomsten zijn uniek omdat het een selecte groep betreft van ambitieuze DGA’s, die zich in de doorgroeifase bevinden.

Wat is een Themabijeenkomst?

Themabijeenkomsten zijn regionaal georganiseerde bijeenkomsten voor 10 tot 15 ondernemers uit de desbetreffende regio. Er zijn 6 regio’s: Noord-Nederland, Oost-Nederland, Noord-Holland en Flevoland, Zuid-Holland en Zeeland, Midden-Nederland en Zuid-Nederland. Het doel van de bijeenkomsten is het creëren van een hechte groep ondernemers die elkaar goed kennen en weten wat er bij elke onderneming speelt, om elkaar zo optimaal mogelijk te kunnen helpen. Er staat altijd een onderwerp centraal dat is aangedragen door alle deelnemers uit de regio.

Hoe werkt een Themabijeenkomst?

De themabijeenkomst wordt gedurende een dagdeel op locatie bij één van de ondernemers van de groep door Port4Growth georganiseerd. Port4Growth inventariseert de behoeften bij de deelnemers en zorgt voor een spreker op het gebied van het onderwerp. Dat kan een ondernemer uit de groep zijn, een ondernemer uit een andere regio of een expert van één van onze partners. De bijeenkomst staat in het teken van ons credo ‘voor ondernemers, door ondernemers’. Ervaringen delen, vragen stellen en beantwoorden en de ondernemer bepaalt wat er besproken wordt.

Waarom deelnemen?

Tijdens de bijeenkomsten ontmoet je echte sparringpartners; DGA’s van bedrijven uit de regio in dezelfde doorgroeifase. Ondernemers die deelnemen aan de themabijeenkomst kunnen uitdagingen met elkaar delen, valkuilen voorkomen en concrete handvatten opdoen om de groei van de onderneming te realiseren: “Je collega-ondernemer is de beste adviseur.”

Wat levert het op?

  • Een hechte groep van collega-ondernemers uit dezelfde regio
  • Een groter netwerk van groeiondernemers uit jouw regio
  • Gelegenheid om te sparren over verschillende uitdagingen
  • Inzicht in trends en ontwikkelingen binnen verschillende expertises
  • Praktische tips en tricks

Voor wie?

De themabijeenkomsten zijn exclusief voor 10 tot 15 groeiondernemers met minimaal 10 medewerkers in dienst of een omzet van minimaal 1 miljoen euro.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief