Wat we voor jou doen

Vind met korting de juiste freelancer!

Herken je dit: je bent flink aan het groeien en die korte, lange of speciale klus die er al een tijdje ligt wordt maar niet opgepakt…

Collega-groeiondernemers die laaiend enthousiast zijn over hun freelancers: “Je haalt topkwaliteit in huis en als je alles tegen elkaar afweegt vallen de kosten heel erg mee!” - Maar waar vind je de juiste vrouw of man?

Als platform krijgen we vaak deze vraag en willen daar nu structureel een goede oplossing voor bieden. We doen dat natuurlijk het liefs samen met een collega-groeiondernemer uit ons netwerk en daarom hebben we een samenwerking opgezet met freelance platform Jellow!

Wat betekent voor jou de samenwerking van Jellow met Port4Growth?

  • Jellow is inmiddels één van de grootste netwerken met 42.000 freelancers
  • Volledig online, gemakkelijk en snel freelancers vinden
  • Als Port4Growth member kun je altijd bij het zoeken naar een freelancer voor advies, hulp of referentie bij ons als platform terecht, samen met jou selecteren we de beste freelancers
  • We bieden meer: een (inter-)nationaal netwerk van 5000 Nederlandse groeibedrijven en 1450 internationale groeibedrijven waar we je ook mee in contact kunnen brengen.
  • Vanuit ons eigen DutchCenter4Growth staat een team van experts klaar om jou te bij vragen helpen met het waarmaken van je ambities!

Aanbod met 50% korting

Vind de juiste freelancer nu en maak gebruik van het aanbod: Members(*) van Port4Growth ontvangen nu 50% korting op de tarieven van Jellow. Voor een jaar betaal je nu € 1194 in plaats van € 2388.

Meer informatie of aanmelden?

Bel of app naar 06 - 50236152 of stuur een mail naar [email protected]

(*) Een Member wordt met voorkeur uitgenodigd voor onze bijeenkomsten, is altijd ook zonder afspraak welkom in ons DutchCenter4Growth om even te sparrren met één van onze experts en kan gebruik maken van alle diensten van Port4Growth. Kosten zijn € 750 per jaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief