Wat we voor jou doen

Persoonlijk groeigesprek

Een veilige haven ook voor de persoonlijke uitdagingen van ondernemers: dat willen wij als Port4Growth voor jou zijn.

Het zijn veelal heel herkenbare zaken zoals:

  • Niet meer op één lijn zitten met je collega-aandeelhouders. Ooit als vrienden begonnen en nu schuurt het aan alle kanten. Daar kun je wakker van liggen en alleen al het met een onafhankelijke door de wol geverfde ondernemer daar over praten helpt dan.
  • Een uit de hand gelopen balans tussen werk en privé. Je voelt dat je thuis niet meer datgene geeft wat je van jezelf zou willen geven. En daar lijdt het werkplezier en je inzet weer onder. Hoe doorbreek je deze vicieuze cirkel?
  • Hoog oplopende onenigheid met belangrijke relaties. Een onafhankelijke derde kan dan weer rust brengen en de zaken weer in perspectief zetten.

Voel je altijd vrij om even een persoonlijk appje te sturen naar 06 - 50236152. Het wordt vertrouwelijk behandeld en we maken dan samen een afspraak bij ons in het DutchCenter4Growth.

Onze ervaring is dat je altijd verder komt door er over te praten en ervaringen te delen.

Joop de Jong

De afgelopen jaren heeft een groot aantal ondernemers van grote en kleine snel groeiende bedrijven, met Joop in een vertrouwelijke sfeer kunnen spreken. Door het brede netwerk heeft hij met bijna elke branche kennisgemaakt. Joop’s eigen ondernemerservaringen in combinatie met ervaringen van andere ondernemers maken dat persoonlijke uitdagingen van een ondernemer snel her- en erkent worden. Bovendien geeft de achtergrond als Arbeids- en Organisatiepsycholoog een professioneel fundament aan de persoonlijke coaching. Ondernemers ervaren een veilige omgeving waar zij de vaak moeilijke combi van thuis, relatie, bedrijf en eigen ambities open kunnen bespreken.

De aanpak bestaat uit een intakegesprek bestaande uit één tot maximaal drie consults van 20 minuten. Tijdens deze intake wordt met de ondernemer nagegaan of personal coaching zinvol is. Op basis daarvan wordt een afspraak gemaakt voor een blok van één, twee of maximaal drie vervolgconsults van 20 minuten. De kosten bedragen € 79 ex btw per gesprek van 20 minuten.

Persoonlijk contact leggen: stuur een appje naar 06 - 50236152

Meld je aan voor onze nieuwsbrief