Preferred partner

Directeuren Netwerk Nederland

  • 10 werknemers
  • Opgericht in 2010

Directeuren Netwerk Nederland

Inhoudelijke sessies laten samengaan met inspirerende borrels dat brengt de samenwerking van Port4Growth met het Directeuren Netwerk Nederland (DNN), Port4Growth richt zich op de ambitieuze groeiondernemers en DNN richt zich breder op ondernemende directeuren. Samen bieden we de met regelmatige borrels en specifieke events de mogelijkheid om met gelijkgestemden te sparren. Altijd in openheid en altijd met doel om elkaar en onszelf persoonlijk en zakelijk te ontwikkelen. Vanuit de gelijkgestemdheid en de openheid ontstaat vertrouwen en vanuit vertrouwen ontstaan de mooiste dingen.

DNN organiseert ruim 140 bijeenkomsten op jaarbasis verdeeld over 10 regio’s, dit zijn voornamelijk inspiratielunches waar we met een gezelschap van 5 tot 10 directeuren onder begeleiding van een tafelvoorzitter met elkaar spreken over wat er op dat moment speelt op zakelijk of persoonlijk gebied. Het gaat om het delen van ervaringen, zodat we van én met elkaar leren. Naast de Inspiratielunches hebben we iedere twee weken een DNN Special, dit kan een bedrijfsbezoek, een borrel of een interessante spreker zijn. Dit doen we in samenspraak met onze leden.

Het team bestaat uit vijf vaste mensen op kantoor en zeven professionals die allemaal expert zijn op hun eigen vakgebied, zij fungeren als tafelvoorzitter en zijn mede het gezicht van DNN. In een ambiance van vertrouwen en openheid stellen zij de juiste, en soms confronterende, vragen om zo te sturen op inhoud, zodat iedereen positief geprikkeld van tafel gaat. Daarnaast is het hele team er op gebrand om jou als ondernemende directeur verder te helpen. Hebben we zelf geen oplossing dan kennen we wel iemand die jou wél verder kan helpen.

Directeuren Netwerk Nederland heeft nog geen blogs geplaatst.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief