Preferred partner

Jellow

  • 31 werknemers
  • Opgericht in 2013

Jellow

Jellow is het snelstgroeiende self-sourcing freelance platform van Nederland en België.

Jellow is het snelstgroeiende freelance self-sourcing platform van Nederland en België, opgebouwd door inmiddels meer dan 5.000 bedrijven en ruim 40.000 freelancers. Met Jellow kunnen opdrachtgevers zelf zoeken naar de beste en beschikbare freelancers, zonder tussenkomst van intermediairs. De eenvoudige zoekfuncties en het snelle, rechtstreekse contact met de freelancers, bespaart tijd en kosten zonder in te leveren op kwaliteit.

Door het gebruik van het freelance platform, zijn bedrijven in staat om hun eigen freelance netwerk eenvoudig in kaart te brengen, actueel te houden en uit te breiden. Dat in combinatie met het uitgebreide netwerk, zorgt ervoor dat opdrachtgevers altijd de juiste freelancer on demand kunnen vinden.

Samenwerking

Vooral voor bedrijven die in een groeifase zitten, is het essentieel om snel en eenvoudig op- en af te schalen. Vaak is tijdelijke expertise of extra capaciteit nodig, welke niet per definitie op de loonlijst hoeft komen te staan. Een groot aantal scale-ups is daarom ook aangesloten bij Jellow.

Zij hebben op deze manier 24/7 toegang tot een zorgvuldig opgebouwd freelancenetwerk in Nederland en België met alle specialisten die je maar nodig kan hebben. Denk aan developers, online marketeers, privacy specialisten, recruiters, etc.

Ook Port4Growth maakt deel uit van het bedrijvennetwerk dat is aangesloten op het freelance platform en ervaart het gemak van het snel kunnen schakelen met goede freelancers. Samen hebben we voor de leden van het Port4Growth netwerk een kennismaking-propositie ontwikkeld, waardoor scale-ups op een laagdrempelige manier kunnen ervaren welke kansen het freelance netwerk hen biedt. De ervaring leert namelijk dat, zodra bedrijven toegang hebben tot het netwerk van freelancers, zij hier ook veel sneller gebruik van maken.

Let’s scale-up together!

Jellow heeft nog geen blogs geplaatst.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief