Preferred partner

Right Management

  • 25 werknemers

Right Management

Outplacement - Loopbaanontwikkeling - Leiderschapsontwikkeling

Wij stellen organisaties in staat toptalent aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden in de snel veranderende wereld van werk.

Right Management, onderdeel van ManpowerGroup Talent Solutions, heeft meer dan 40 jaar ervaring in talentontwikkeling. Wij stellen organisaties in staat toptalent aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden in de snel veranderende wereld van werk.

  • Wij voegen waarde toe aan de loopbaanreis van werknemers
  • In Nederland begeleiden wij jaarlijks zo’n 850 werknemers van werk naar werk
  • Global Career Experts, wij helpen organisaties te winnen door hun werknemers succesvol te laten zijn in de veranderende wereld van werk
  • Wij zijn onderdeel van ManpowerGroup®, de leider in de wereld van innovatieve workforce oplossingen
  • Toonaangevende technologie, via onze digitale portal RightEverywhere® hebben werknemers 24x7 online toegang tot de toekomst
  • Wereldwijde expertise, we delen expertise en ervaring op basis van een wereldwijde praktijk en oplossingen met lokale specialisten
  • Global footprint met meer dan deskundige consultants

Outplacement

Onze outplacementdiensten hebben al meer dan 3,5 miljoen mensen geholpen. Zij maakten de overstap naar een nieuwe loopbaan of ontdekten andere nieuwe mogelijkheden om hun carrière vorm te geven. Met maatwerkprogramma's op alle niveaus ondersteunen wij medewerkers in je organisatie bij het zetten van hun volgende stap. Zo blijft de bedrijfscontinuïteit behouden en beschermen we de reputatie van je organisatie.

Loopbaanontwikkeling

Een strategie voor loopbaanontwikkeling is de sleutel tot het succes van de organisatie: wereldwijd is het tekort aan talent op een historisch hoog niveau. We maken de medewerkers in je organisatie wendbaarder. Dat doen we door de juiste rollen toe te kennen aan de juiste talenten, door ons platform voor talentervaring RightMAP™ in te zetten en door flexibele programma's voor managers en individuele medewerkers aan te bieden.

Leiderschapsprogramma

De leiderschapsprogramma's van Right Management worden gevoed door ons eigen leiderschap effectiviteitmodel. Zodat je zeker weet dat je in de juiste medewerkers investeert. We maken wereldwijd gebruik van gevalideerde assessments en deskundige coaching om de leiders van vandaag en morgen in kaart te brengen en te ontwikkelen.

Right Management heeft nog geen blogs geplaatst.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief