Preferred partner

Grow People

  • 3 werknemers

Grow People

Ben jij een ervaren senior professional en heb je hulp nodig bij de volgende stap in je carrière? Bij Grow People helpen we je verder door middel van coaching, training en persoonlijke begeleiding waarbij jouw talent en drijfveren voorop staan.

Marloes wilde na een carrière als people manager bij ING meer bewust een bijdrage leveren aan de maatschappij. Steeds kwam zij weer uit bij de doelgroep van ervaren professionals.

“Ik heb me altijd verbaasd dat bij het behalen van een hogere leeftijd grote bedrijven afscheid nemen van waardevolle krachten die nog midden in het werkende leven staan. Ervaren mensen die heel bewust ervoor kiezen te willen blijven werken zijn goud waard. Het is een doelgroep die meer waardering verdient en een doelgroep die we nodig hebben vanwege hun kennis en expertise. Diversiteit werkt! Ook in leeftijd.”

“Mijn belangrijkste doel is om ervaren professionals die graag willen blijven werken, te helpen aan een volgende stap in hun carrière door middel van coaching en training en het creëren van nieuwe mogelijkheden.”

Samen met Port4Growth hebben we de "Professionals4YourGrowth" aanpak opgezet. Onderscheidend is dat we zo snel mogelijk senior professionals een project laten doen bij één van de groeiondernemers uit het netwerk van Port4Growth. Op deze manier leert de professional de ondernemer kennen en andersom. Als het klikt en past volgt een dienstverband.

Grow People heeft nog geen blogs geplaatst.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief