Selected expert

De Groeispiegel

  • 2 werknemers
  • Opgericht in 2013
Groeistrategie & praktische uitwerking

De Groeispiegel

Je onderneming laten groeien, dat is typisch een voorbeeld van “makkelijker gezegd dan gedaan”. Groeien gaat helaas niet vanzelf. Wij zien veel ondernemingen die groeipijnen ervaren die uitmonden in gedoe, met als gevolg vermindering en zelfs stagnatie van groei. De Groeispiegel houdt bedrijven een spiegel voor en helpt hen om de groeipijnen te signaleren en de oorzaken hiervan pijnen aan te pakken, om zo gedoe de deur te wijzen en verborgen potentieel optimaal te benutten. Zoals wij bij de Groeispiegel zeggen: “wil je succesvoller ondernemen? Je mensen maken het verschil!”.

Organisatieadvies en training voor het MKB

Je onderneming laten groeien, dat is typisch een voorbeeld van “makkelijker gezegd dan gedaan”. Groeien gaat helaas niet vanzelf. Wij zien veel ondernemingen die groeipijnen ervaren die uitmonden in gedoe, met als gevolg stagnatie en teruggang van groei. De Groeispiegel houdt bedrijven een spiegel voor en helpt hen om de groeipijnen te signaleren en de oorzaken hiervan pijnen aan te pakken, om zo gedoe de deur te wijzen en verborgen potentieel optimaal te benutten.

De groeispiegel is er voor:

  • Ondernemers die meer uit hun bedrijf en mensen willen halen.
  • Ondernemers die met hun bedrijf sneller willen groeien.
  • Ondernemers die ideeën niet in de kast willen laten liggen, maar deze aan willen pakken.
  • Ondernemers die graag zouden willen dat hun medewerkers meer eigenaarschap zouden tonen

Kortom, voor ondernemers die meer aan hun bedrijf dan in hun bedrijf willen werken.

Zoek jij naar de juiste aanpak en de juiste mechanismes specifiek voor jouw organisatie? Dan ben je bij De Groeispiegel aan het juiste adres.

Bedrijven zitten op goud. Op het verborgen potentieel van hun mensen. Als je niet weet hoe je dit potentieel benut, blijft het verborgen. De Groeispiegel helpt je hierbij en lost de groeipijnen van jouw organisatie op.

Na het werken met De Groeispiegel benutten organisaties hun potentieel beter, zijn medewerkers meer betrokken en bevlogen, en is er ruimte om te groeien. De Groeispiegel stopt niet bij advies, maar helpt, begeleidt en implementeert mee. We laten pas los als onze klanten zelf door kunnen. Door middel van de praktische oplossingen en handvatten die De Groeispiegel organisaties geeft, hebben zij vervolgens zelf de sleutels in handen om verdere blokkades op te sporen en stagnatie te voorkomen.

De Groeispiegel heeft nog geen blogs geplaatst.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief