Selected expert

Bari advies en interim

Bari advies en interim

  • Pelmolenlaan 2
    3447 GW Woerden
  • 06-28772611

Al meer dan twintig jaar help ik ondernemers bij het verwezenlijken van hun dromen en help ik organisaties bij het realiseren van hun doelstellingen.

Door mijn bedrijfseconomische en bedrijfskundige achtergrond, mijn brede ervaring en oprechte interesse maak ik de vertaalslag van de vraag die er is naar een werkbare oplossing en voer ik die waar mogelijk ook uit.

Ik help bedrijven en organisaties bij het optimaliseren van de verkoopactiviteiten, het helder krijgen van hun organisatiedoelstelling en dit omzetten in een praktisch plan van aanpak en opzetten van financierings- of structuurvragen.

Advieswerk

Diverse ondernemers heb ik bijgestaan bij groei of juist bij problemen. Ik ondersteun hen door het geven van structuur, inzicht, het omvormen van de activiteiten en soms ook de verkoop van de onderneming. In welke markt ben je actief, waar verdien je je geld mee, hoe heb je je bedrijf georganiseerd en hoe gaat het financieel? Niet alleen papierwerk, maar echt met elkaar aan de slag.

Business development

RDP Associates is een Canadees bedrijf dat al actief is in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Met ingang van begin 2017 is RDP associates actief in Nederland om hier een tak op te zetten voor subsidie advies. Voor RDP Associates ben ik verantwoordlijk voor de business development. Ik ben het aanspreekpunt voor de CEO, coördineer de activiteiten in Nederland, verzorg de intakes met nieuwe klanten en ik ben het aanspreekpunt voor accountants.

Management

Zowel als projectleider als lijnmanager heb ik diverse teams aangestuurd. Mijn laatste opdracht als manager was voor Rabobank Nederland waarbij ik gedurende negen maanden verantwoordelijk was voor een team product managers en productspecialisten.

Startup

Voor een start up in de financiële dienstverlening was ik operationeel eindverantwoordelijk. Ik verzorgde de contacten met de vijftien eigenaren en coördineerde de activiteiten. Als gevolg van strategische keuzes was deze start up niet succesvol. Deze ervaring heeft mij sterk verbreed in mijn kennis en netwerk en meer inzicht gegeven in de succesfactoren van ondernemen.

Bari advies en interim heeft nog geen blogs geplaatst.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief