Preferred partner

Centraal Beheer

  • 1000 werknemers
  • Opgericht in 1909

Centraal Beheer

Omdat we het je graag makkelijk maken

Al meer dan 110 jaar helpen we bij Centraal Beheer ondernemers op allerlei gebieden. We dragen bij aan de groei, bedrijfscontinuïteit en de weerbaarheid van jouw bedrijf. Zodat jij vrijuit kunt ondernemen, wat er ook gebeurt. Samen met ons netwerk van partners helpen wij je bij verschillende vraagstukken op het gebied van bedrijfsgroei. Door het delen van inzichten en slimme tools, bijvoorbeeld tijdens interessante masterclasses. En door je in contact te brengen met experts, collega-ondernemers of een van de partners uit ons netwerk. Zo dragen we bij aan de zaken die belangrijk zijn voor het succes van jouw bedrijf.

Wil je meer weten? We vertellen je graag alles over toekomstgericht ondernemen en bedrijfsgroei.

Ook op het gebied van bedrijfscontinuiteit helpen we je graag. Ga voor het onderwerp bedrijfscontinuïteit, continuïteit van jouw bedrijf, continuïteit van je onderneming, ondernemerschap of de continuïteit waarborgen naar:

https://www.centraalbeheer.nl/zakelijk/ondernemen/bedrijfscontinuiteit

Groeiversneller: Programma voor ondernemers met groeiambities

Samen met Port4Growth heeft Centraal Beheer het meerjarige programma Groeiversneller uitgewerkt in een praktisch ondernemersprogramma. Daarbij komen ondernemers in korte tijd tot een helder groeiplan. Samen werk je in 8 modules aan het groeiplan van uw bedrijf en aan jouw eigen vaardigheden als ondernemer.

Groeibegeleiders van Port4Growth, NLInvesteert en Centraal Beheer helpen je hierbij heel praktisch vooruit. Ze laten je anders kijken, denken en doen. Zodat je jouw ideeën om zet in een concreet actieplan. Afgestemd op wat jij met jouw bedrijf wilt bereiken.

Zie voor meer informatie: https://www.centraalbeheer.nl/zakelijk/dienstverlening/groeiversneller

Meld je aan voor onze nieuwsbrief