Selected expert

headson

  • 8 werknemers

headson

Over headson

Als ondernemer wil je maar één ding: ondernemen! Het liefst met een enthousiast team dat als een geoliede machine met je mee onderneemt om je huidige marktpositie te consolideren en nieuwe kansen te kunnen pakken. De wereld ligt aan je voeten. Toch? In onze dagelijkse praktijk als sparringpartner voor groeiende ondernemers spreken we regelmatig ondernemers die alleen maar kunnen dromen van zo’n situatie.

Harder groeien dan je onderneming aankan

Veel groeiende ondernemers lopen vroeg of laat tegen problemen aan. Want hoe harder je groeit, des te vaker krijg je te maken met complexe zaken die je beperken in de groei. Van verzuimende medewerkers en onduidelijke taakverdelingen tot ontevreden klanten. Stagnatie van groei of zelfs faillissement ligt dan op de loer. Headson kan je helpen. Met hands-on advies en doortastende ondersteuning voor jou en je medewerkers. Zodat je weer samen – als een geolied team – vooruit kunt.

Groei met headson

Headson ondersteunt - met een team van specialisten - groeiende ondernemers onder meer met het stroomlijnen van hun processen, cultuurontwikkeling, het verhelderen van taken, HR-zaken en persoonlijke ontwikkeling van ondernemer en teams. Daarbij kijken we niet alleen naar de ondernemer, maar ook naar de medewerkers. Door de medewerkers te betrekken en ondernemend denken te stimuleren, kunnen we duurzame groei bevorderen. Zo heb jij als ondernemer je hoofd en handen vrij om kansen te grijpen, terwijl jouw medewerkers weten hoe ze je daarbij kunnen helpen.

Meteen meerwaarde

Wat wij heel graag doen, is vanaf de eerste kennismaking waarde toevoegen aan ondernemers en hun bedrijf. Daarom hebben we een aantal tools ontwikkeld waarmee we direct concreet aan de slag kunnen met jou als ondernemer.

Gro5 – een ‘kop koffie’ die je meteen inzichten oplevert

Bij onze kennismaking zetten we ons Gro5-tool in, een slim tool om in de duur van een goede kop koffie inzicht te krijgen in de groei van je bedrijf. Aan de hand van vijf thema’s duiken we de diepte in van je bedrijf en je ambities. Een sessie die je direct verrassende inzichten oplevert, en resultaat waar je mee verder kunt. Dit is de deal: jij investeert een uur van je kostbare tijd en ervaart hoe wij graag werken. In ruil daarvoor voegen wij al tijdens deze eerste vrijblijvende kennismaking waarde voor je toe. Recht op het doel af.

Ambitiecanvas – je ambitie en ondernemerschap haarscherp op het vizier

Je ambitie voor jezelf én met elkaar scherp stellen en nagaan wat er nodig is om die ambitie waar te maken. Dat is wat het Olympuscanvas doet, voor jou en je zakenpartner(s). In één dagdeel doorloop je onder begeleiding van twee specialisten van headson het hele canvas, met als resultaat: een gezamenlijke heldere ambitie die energie en richting geeft.

Groeicanvas – snel inzicht in hoe je je kansen en ambities kunt waarmaken

Wil je graag de waan van de dag ontstijgen om helder zicht te krijgen op waar je het best aan kunt werken om kansen en ambities waar te maken? Dan is het Groeicanvas een perfecte manier om dat te doen. Tijdens een doelgerichte en interactieve sessie van één dagdeel lichten we met jou je onderneming door. Na de sessie stap je terug in je bedrijf met nieuwe en verfrissende inzichten waar je meteen mee aan de slag kunt.

Maatwerk

Maar ook voor specifieke vragen ben je bij ons uiteraard aan het juiste adres. Neem dus gerust contact met ons op bij een ondernemersvraagstuk.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief