Selected expert

Crystal Marbles

  • 15 werknemers

Crystal Marbles

  • Televisieweg 2A
    1322 AC Almere

Crystal Marbles: Een Innovatieve specialist

Crystal Marbles is opgericht in 2004 en gespecialiseerd in administratieve processen voor nationaal en internationaal opererende bedrijven. Crystal Marbles is een innovatief administratiekantoor met een divers klanten bestand variërend van kleine en middelgrote ondernemingen tot grote ondernemingen. Onze klanten hebben de volledige administratie of delen daarvan aan ons uitbesteed. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van standaard IT webbased oplossingen tegen minimale kosten. We zijn daardoor in staat de administratie efficiënt en tegen lage kosten te voeren. We voeren financiële, salaris- en verzekeringsadministraties.

Wat kunnen wij voor u als ondernemer betekenen op gebied van financiële administratie en salarisadministratie?

Financiele Administratie

Een betrouwbare financiële administratie is van vitaal belang voor iedere onderneming en organisatie. Ze stelt u in staat om de juiste beslissingen te nemen en verantwoording af te leggen over het door u gevoerde financiële beleid. We bieden u als ondernemer 24 uur per dag inzicht in uw financiële administratie en dragen zorg voor dat u financiële administratie up to date is wat u als ondernemer in staat stelt op elk moment de financiële situatie van uw onderneming te raadplegen en u in staat stelt te ondernemen.

Salarisadministratie

Veel ondernemers besteden de salarisadministratie uit. De aanleiding is dan een kostenbesparing of omdat de ondernemer door uitbesteden verzekerd is van de deskundigheid en continuïteit die nodig is voor een betrouwbare salarisverwerking. Crystal Marbles maakt gebruik van meerdere software oplossingen om voor klanten de salarisverwerking te voeren. Wij zijn hierdoor in staat om voor uw onderneming samen met u het juiste salarispakket te kiezen wat het beste aansluit op uw wensen en eisen.

Crystal Marbles heeft nog geen blogs geplaatst.

Medewerkers worden nog toegevoegd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief