Preferred partner

ING

  • 1500 werknemers

ING

Contactpersoon

Dit bedrijf heeft (nog) geen contactpersoon toegewezen in het portal.

ING is een internationale financiële instelling met een sterke Europese basis die bancaire diensten levert via ING Bank.

De activiteiten van ING raken het leven van velen: klanten, medewerkers, aandeelhouders, leveranciers, en ook de samenleving als geheel. Iedereen kan en mag van ons verwachten dat we integer handelen.

Een goed evenwicht tussen de rechten en belangen van alle betrokkenen is van groot belang voor de levensvatbaarheid van onze onderneming. Dat we besluiten nemen waar we later nog steeds achter staan, omdat ze aansluiten bij onze waarden. Door die waarden ook expliciet te maken, weet de wereld welk gedrag men van ons kan verwachten.

Ons succes hangt af van onze integriteit. Inbreuk op onze waarden zullen we nooit negeren, tolereren of goedpraten. Als we dat zouden doen, schaden we het vertrouwen van de samenleving en van de duizenden collega's die elke dag het juiste doen voor het succes van onze onderneming.

Eén doelstelling, één manier van werken

De ING-Waarden maken deel uit van onze Orange Code. Hierin staat beschreven hoe we te werk gaan, waarbij integriteit boven alles gaat. De Orange Code bestaat uit twee onderdelen:

ING-Waarden – onze harde beloftes aan de wereld.

De principes waar we ons aan houden, wat er ook gebeurt.

  • We zijn eerlijk.
  • We zijn verstandig.
  • We zijn verantwoordelijk.

ING-Gedragingen – de manier waarop we ons onderscheiden van de rest. De afspraken die we met elkaar maken en de normen waaraan we elkaars prestaties toetsen.

  • Je pakt het op en maakt het waar.
  • Je helpt anderen succesvol te zijn.
  • Je loopt altijd een stap voorop.

De Orange Code werd in 2014 opgesteld en betekent een belangrijke stap richting één gedeelde cultuur binnen ING.

ING heeft nog geen blogs geplaatst.

Medewerkers worden nog toegevoegd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief