Preferred partner

Krauthammer

  • 80 werknemers
  • Opgericht in 1971

Krauthammer

Training Coaching & Consulting

De filosofie van Krauthammer wordt samengevat in de zin ‘Het beste in mensen naar voren brengen … with an extra smile from within’, die zijn basis vindt in onze overtuiging dat mensen in hun engagement de drijfveer voor hun prestaties vinden. En dat ieder mens, in de juiste omstandigheden, in staat is om zijn of haar gedrag in aanzienlijke mate te veranderen. Wanneer uw zakelijke ambities en uitdagingen vragen om een gedragsverandering bij uw mensen ontwerpen wij en uniek, contextueel leertraject. Dit leertraject richt zich op het voeren van zinvolle gesprekken en het trainen van nieuwe gedragingen met als resultaat; individuen die de gewenste impact hebben op uw organisatie.

Persoonlijke ontwikkeling

Open programma’s en coaching

Vind jouw training die aansluit bij je persoonlijke ontwikkeling voor een succesvolle carrière. Onze management en sales trainingen zijn erop gericht jouw kennis te verbreden en je vaardigheden te verbeteren. Door de praktische toepassing wordt je zelfbewustzijn vergroot.

Organisatie ontwikkeling

Op maat ontworpen oplossingen

Wij zijn dé partner voor effectieve organisatieverandering. Door consulting, coaching en training vinden we oplossingen die bijdragen tot de ontwikkeling van het volledige potentieel van de organisatie. Ingebed in de visie en strategie, richten wij ons op significante prestatieverbeteringen door gedragsverandering van mensen.

Krauthammer heeft nog geen blogs geplaatst.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief