Preferred partner

MKB-Nederland

  • 100 werknemers
  • Opgericht in 1995

MKB-Nederland

Het midden- en kleinbedrijf is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie.

Ondernemers durven risico's te nemen en creëren banen. Daarom moeten ze gefaciliteerd worden en niet gehinderd door onduidelijke of overbodige regels en eisen.

Ruim een eeuw geleden is de Koninklijke Vereniging MKB-Nederland opgericht door ondernemers met een missie die nog steeds actueel is: een kansrijk ondernemersklimaat in Nederland. Ondernemers bepalen onze koers, wij zijn de stem van ruim 170.000 leden.

De stem van het mkb

MKB-Nederland streeft naar een klimaat waarin bedrijven de kans krijgen om te groeien. Groei betekent meer banen en meer welvaart. De wereld verandert razendsnel, dat vraagt om flexibiliteit. Daar maken onze collega's in Brussel, Den Haag en de regio zich hard voor.

Wij staan achter u! We roepen ondernemers regelmatig op om hun stem te laten horen. Een voorbeeld is de verkiezing van de mkb-vriendelijkste gemeente.

Efficiënte bedrijfsvoering

Er zijn in Nederland veel goede initiatieven die het ondernemerschap stimuleren. Wij omarmen ze, zorgen ervoor dat de ondernemer er echt wat mee kan. Ontbreekt er relevante ondernemersinformatie, dan zorgen we ervoor dat die er komt. Zo zorgen we ervoor dat ondernemers van alle thema's op de hoogte zijn en op een efficiënte manier hun bedrijf kunnen voeren.

Een invloedrijk netwerk

Door samen te werken bereiken we meer. Leden van MKB-Nederland maken deel uit van een invloedrijk netwerk van ondernemers en beslissers in politiek, instanties en bedrijfsleven.

MKB-Nederland heeft nog geen blogs geplaatst.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief