Selected expert

Business Health Support B.V.

  • 20 werknemers
  • Opgericht in 1997

Business Health Support B.V.

Risico Inventarisatie en Evaluatie, Arbo-zorgsysteem, Advies & training, Biomonitoring, Preventief Medisch Onderzoek, Klachtonderkenning, Begeleiding ‘At risk’, (Groeps)interventies, Beoordeling mate arbeidsongeschiktheid etc.

De optimale inzetbaarheid van medewerkers is geen kwestie van geluk of pech, maar het resultaat van doelgericht handelen. Gewoon met gezond verstand.

BHS groep is een organisatie die zich ten doel stelt om voor haar de inzetbaarheid te verhogen en de risico's van uitval te verlagen. Dit bereiken wij door regie te voeren op de verschillende fasen van inzetbaarheid conform het BHS model:

Dit doen wij vanuit onze vier kernwaarden:

Inspireren

Wij willen ondernemend Nederland blijvend inspireren en bewust maken, door middel van het delen van onze inzichten tot verbetering van de gezondheid van mens en werkomgeving.

Ambitie

Gewoon goed zijn is voor ons niet voldoende. Wij streven ernaar dat onze opdrachtgevers tot de meest vitale werkgevers in hun sector gaan behoren.

Samenwerken

Voor het neerzetten van een topprestatie is teamwork nodig. Daarom is onze werkwijze gebaseerd op het samen werken aan de doelstellingen en uitdagingen. En daar waar nodig nemen wij een actieve rol aan als regisseur in het gehele proces.

Daadkracht

Wij werken op basis van heldere doelen en gaan direct aan de slag want werken aan de inzetbaarheid van mensen vereist volgens ons niet alleen een deskundige maar ook een daadkrachtige partner. De mouwen oprollen en aan de slag!

Business Health Support B.V. heeft nog geen blogs geplaatst.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief